luni, 23 iulie 2012

Lectie de personalitate

Cum sa pari mai interesant:


1.te imbraci cu haine largi, pantaloni cu turul foarte jos astfel incat sa-ti vada toata lumea fundul senzational de "sexy"
2. le spui tuturor ca esti rapper
3. le spui tuturor ca faci parte dintr-o trupa smechera
4. ii rogi pe toti cei pe care de abia i-ai cunoscut sa viziteze pagina ta de rapper pe facebook
5. desi par neinteresati, le aduci cate un cd cu muzica geniala compusa si interpretata de tine
6. le ceri feedback , ca sa le arati ca iti pasa de parerea lor
7. in cazul in care ei te asculta din politete, le mai spui intimitati de-ale tale cum ar fi : tipul de drog preferat , motivele durerii tale interioare(de obicei cele de genul "sunt depresiv din cauza fostei mele), multitudinea de femei disponibile tie (sau barbati, dupa preferinte , in cazul unora, chiar si babe), exemple de responsabilitate (eu nu mai beau frate caaaaaaaa.....nu face bine) sau capacitatea ta de munca dusa la extrem atunci cand esti sigur ca te aud toti.
8. mai vorbesti singur din cand in cand
9. incepi o conversatie total inutila poate poate cineva te aude si iti da dreptate,dezvoltati o discutie, te simti important.
10. ca sa pari demn de mila , le mai specifici si faptul ca mama ta e bolnava..........RAAAAAAAAAAU!!!!.....e un lucru serios, nu se glumeste pe seama asta...DA!!!!????!!!!!
11.citesti o carte de filosofie inainte, si le dai cateva lectii de viata in cazul in care feedback-ul venit din partea lor nu a fost pe placul tau ......is just a method of assurance.
12. In cazul in care cineva nu te place deloc ,scuza perfecta " sunt un poet trist baaaaaaaaaaaaaaah"
13. daca nu te baga absolut nimeni in seama, iti arati ingrijorarea fata de cineva absent, nu ca ti-ar pasa in vreun fel dar probabil cineva te va aprecia pentru asta(slabe sanse but who knows?)
14. in cazul in care cineva te jigneste , in cel mai gentleman mod posibil , ii spui ca este nesimtit/a.

Daca urmati toti acesti pasi , veti avea o multitudine de prieteni pe facebook, femei frumoase, masini si alte chestii imaginare, multa cocaina si cat mai multe probleme posibile(de asemenea, imaginare) si multi draguti micuti (sau mari) prieteni imaginari.


efecte secundare: prostie de mare viteza, neuroni galagiosi,speriati si transpirati dornici de fuga, hormoni cu febra de pana la 80 grade celsius, incapacitate de concentrare ridicata vizibila in momentul in care apar doua pupile imense, posibil pierderea parului si in caz de exces, a popularitatii printre mamiferele umanoide.
!!!!Daca intr-un final nu mai aveti puterea sa-i convingeti cat de interesant sunteti , le aratati partea voastra sentimentala fluturand un stegulet alb ...din dragoste. !!!!!!

Succes!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu